189 Prečko Novogradnja Svježe

189 Prečko Novogradnja Svježe. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Iznajmljivanje Stana Zagreb Precko Stanovi Burza Oglasi

Najcool Iznajmljivanje Stana Zagreb Precko Stanovi Burza Oglasi

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Moderni poslovni objekt pile i. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice

Precko Euromaksgrad D O O

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno... Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Iznajmljivanje Stana Zagreb Precko Stanovi Burza Oglasi

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge... Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Precko Shopping Centar Vanjski Lokal Od 35 M2 Ugao Best Croatian Properties

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Moderni poslovni objekt pile i. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Stan Trebinje Updated 2021 Prices

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova... Moderni poslovni objekt pile i. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021... 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.

Zagreb Precko Novogradnja 53 43 M2 Prodaja

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Stan U Zgradi Precko 60 45 M2 Novogradnja

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice

Apartment Block Mikonkatu 2

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Zagreb Precko 75 00 M2 3s Novogradnja LoÄ'a 15m2 Iznajmljivanje Podstanar Hr Iznajmljivanje I Najam

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Moderni poslovni objekt pile i. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Precko Jarnoviceva Divan 2 Sob Stan Od 55m2 Balkon Novogradnja

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.. Moderni poslovni objekt pile i. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Stan Zagreb Precko Novogradnja Dvosobni 48m2 72000 E Prodaja

Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č... Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno... Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Stan U Zgradi Precko 60 45 M2 Novogradnja

Moderni poslovni objekt pile i. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.. Moderni poslovni objekt pile i. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Dvosobni Stanovi Precko Stanovi Prodaja

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. .. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Precko Mixed Use Building Bricmore

Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. . Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Stan Precko Dvosobni Vlastiti Parking Novogradnja Prvi Stanari Index Oglasi

Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Moderni poslovni objekt pile i. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Leo Monte Nekretnine

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.

Gradzilla D O O Projekt Precko Odakova Postavljene Su Facebook

Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Moderni poslovni objekt pile i.. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.

Zagreb Precko Novogradnja 53 43 M2 Prodaja

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Novogradnja Sveti Duh Crnomerec Novogradnje Sretni Stanovi Nekretnine Rijeka

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Stan Precko 63m2 Novogradnja Kupac Ne Placa Proviziju Exedra Nekretnine

Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Prodaja Stanova Stenjevec Spansko 65 M Soban Bhn16048417

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Moderni poslovni objekt pile i.

Stan Zagreb Precko 74 00 M2 Novogradnja 2019 God Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. . Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Projekt Precko Novogradnja Zg Mapotic

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021... 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Moderni poslovni objekt pile i. Moderni poslovni objekt pile i.

Precko Euromaksgrad D O O

Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č... Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Trosobni Komforan Stan S Garazom Precko Prodaja

Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021... Moderni poslovni objekt pile i. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Precko Euromaksgrad D O O

Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č... Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č... Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Projekt Precko Novogradnja Zg Mapotic

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. .. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Moderni poslovni objekt pile i. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Najam Stan Zagreb Precko 55 M2 Novogradnja Oglasio

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova... Moderni poslovni objekt pile i. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.

Iznajmljivanje Stana Zagreb Precko Stanovi Burza Oglasi

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama... .. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Stan Zagreb Precko Novogradnja Dvosobni 48m2 72000 E Prodaja

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Moderni poslovni objekt pile i. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

El Estudiante Que Abandono Este Martes El Hotel Covid Se Encuentra Con Conocidos De Su Familia Mallorca Informa El Periodico De Los Periodicos

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Iznajmljivanje Stana Zagreb Precko Stanovi Burza Oglasi

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno... .. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Stanovi Stranica 6

Moderni poslovni objekt pile i. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Stan Zagreb Precko 50 00 M2 Garaza Novogradnja Horvacanska Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Tijardoviceva Precko Novogradnja Trosobni Stan V Prizemlje Prodaja

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Moderni poslovni objekt pile i. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Novi Objekt U Preckom

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021... Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Najam Stan Zagreb Precko 55 M2 Novogradnja Oglasio

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Precko Domograd

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Stan 132m2 Na Prodaju Precko Oglas 11064811 Srbija Nekretnine

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Moderni poslovni objekt pile i. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.

Prilika Precko Kod Pointa Daje Se U Prodaju U Bazzar Nekretnine

Moderni poslovni objekt pile i... Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Reference Alfa Metabo

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. .. Moderni poslovni objekt pile i.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Moderni poslovni objekt pile i... Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Moderni poslovni objekt pile i.

Prodaja Stanova Stenjevec Spansko 65 M Soban Bhn16048417

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Moderni poslovni objekt pile i. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Zagreb Precko Ronjgova Ulica 3 Sobni Stan 64 M2 S Loggiom Mog Stan Prodaja Precko 1805018

Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice

Flat Britanac Gornji Grad Medvescak 139 30m2 Flat

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge... Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Na Rubu Zagreba Nice Ogromno Naselje S Gotovo 1000 Stanova Iza Investicije Stoje Svicarci I Jedno Poznato Lice Tportal

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Moderni poslovni objekt pile i. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.

Precko Euromaksgrad D O O

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Novogradnja Prodaja Stan 76m2 Precko Specto Nekretnine

Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021... Moderni poslovni objekt pile i. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Zagreb Precko 75 00 M2 3s Novogradnja LoÄ'a 15m2 Iznajmljivanje Podstanar Hr Iznajmljivanje I Najam

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova... Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Precko One Bedroom Apartment 60 M2 Eurovilla Hr

Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Moderni poslovni objekt pile i. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.

Jutarnji List Ponuda Najboljih Nekretnina Ovog Tjedna

Moderni poslovni objekt pile i. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Na Rubu Zagreba Nice Ogromno Naselje S Gotovo 1000 Stanova Iza Investicije Stoje Svicarci I Jedno Poznato Lice Tportal

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. .. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Novi Objekt U Preckom

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su ….. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Gradzilla D O O Projekt Odakova Precko Sastoji Se Od 1 Facebook

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Moderni poslovni objekt pile i. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice... Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Precko Euromaksgrad D O O

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije... Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Jutarnji List Ponuda Najboljih Nekretnina Ovog Tjedna

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Zagreb Precko Jarnoviceva Street One Bedroom Apartment 55 M2 Plus

Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Moderni poslovni objekt pile i. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Prodaja Stanova Grad Zagreb Bazzar Nekretnine

Autobusna i tramvajska stanica udaljene su ….. . Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Mona Lisa Dotjerati Buba Nivogradnja Precko Kondenzacijski Bojler Soyalejo Com

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Moderni poslovni objekt pile i. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Mona Lisa Dotjerati Buba Nivogradnja Precko Kondenzacijski Bojler Soyalejo Com

Autobusna i tramvajska stanica udaljene su ….. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Moderni poslovni objekt pile i. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.

Stan Zagreb Precko 74 00 M2 Novogradnja 2019 God Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Precko Domograd

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Tijardoviceva Precko Novogradnja Trosobni Stan V Prizemlje Index Oglasi

Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Izlog Nekretnina By Raiffeisen Consulting

Autobusna i tramvajska stanica udaljene su ….. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.

Vrbani Dvosobni Stan Za Najam 48 M2 Novogradnja Domus Agencija Za Nekretnine

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Tresnjevka Jug Precko Stan Prodaja 138 000 Zagreb Precko Trosobni Oglas 1284677 Nadjidom Com

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Planiraju Kod Okretista U Preckom Podici Sest Zgrada S 1056 Stanova Vecernji Hr

Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Flat Umag 69 40m2 Flat

Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Moderni poslovni objekt pile i.. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Stan 132m2 Na Prodaju Precko Oglas 11064811 Srbija Nekretnine

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Moderni poslovni objekt pile i.. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Gradzilla D O O Projekt Precko Odakova Postavljene Su Facebook

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije... Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Moderni poslovni objekt pile i. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Novi Objekt U Preckom

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno... Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Precko Euromaksgrad D O O

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Projekt Precko Novogradnja Zg Mapotic

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Precko Domograd

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice

Stan Tresnjevka Jug Precko Index Oglasi

Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. . Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Vcbm Nnevek5m

Moderni poslovni objekt pile i.. . Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Leo Monte Nekretnine

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. .. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Vcbm Nnevek5m

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama... Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Moderni poslovni objekt pile i. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Poslovni Prostor Zagreb Precko Restoran Grana 440 M2 Prodaja Libra Res

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Moderni poslovni objekt pile i. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Stan U Zgradi Precko 90 59 M2 Novogradnja Prodaja

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Moderni poslovni objekt pile i. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su ….. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Stanovi Prodaja Precko Zagreb Prodaja Stanova Na Crozilla Com

Moderni poslovni objekt pile i... Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Precko Euromaksgrad D O O

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova... Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Tijardoviceva Precko Novogradnja Trosobni Stan V Prizemlje Index Oglasi

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice Moderni poslovni objekt pile i... Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Popular posts from this blog

102+ Jysk Trpezarijski Stolovi Akcija Svježe

Cijene Il Cijene Izvrsno